"УДИВИТЕЛНО ПОСТИЖЕНИЕ! Защо Хората си Мислят Че Тази 71 Годишна Дерматоложка е Приятелка на Дъщерите си?"

Людмила Димитрова

Привет Момичета! Казвам се Людмила Димитрова, на 57г и съм създателката на известният блог: Красива Всеки Ден.

Аз съм съпруга и майка на две чудесни деца, и от 25 години работя като модна журналистка за няколко известни списания.

Направих този блог защото обичам да споделям онова  което научих през последните 25 години като моден журналист, и да помагам и на други жени (и мъже) като теб да научат тайните за създаването на един щастлив и красив живот.

Днес искам да ти споделя нещо удивително което ми се случи преди 17 години, и ми помогна да изглеждам и да се чувствам по-млада и ухажвана.

Това ново откритие е изключително ефективно, и действа толкова бързо, защото е базирано върху уникалната смес на няколко козметични съставки против бръчки.

Преди да навлезна в подробности, относно формулата, ще те запозная с част от резултатите от това революционно откритие.

Това откритие е представено за пръв път от Д-р Клер Л‘евранс.

Клер е световно-призната специалистка и иноваторка в дерматологията.

Тя е започнала да търси разковничето на младоста, когато е била на 34 години.

Въпреки че е била млада жена, тя започнала да забелязва, че върху лицето й са започнали да се появяват бръчки и петна които я правят да изглежда 20 години по-стара, отколкото всъщност е.

След месеци на опити да се справи с този проблем, харчейки стотици хиляди, тя изпробвала безброй козметични продукти, дори ботокс и пластична хирургия.

Но въпреки всичко това Клер е разбрала, че това не е бързото и ефективно решение което е търсила.

Експерт по биохимия и анти ейдж през деня, идеалист и мечтател през нощта, тя се надявала да отключи силата на подмладяването чрез един чудодеен продукт против стареене, който тя се е оптивала да създаде.

Вдъхновена от науката и алхимията след 15 години и 7,354 експерименти по-късно, Клер е открила един високо ефективен крем против бръчки с натурални чудодейни съставки.

Така се ражда крема L’evrance Supreme Correction Lift – и кожата на Клер и след това и на хиляди други нейни последователки e видимо възстановена.

След прилагането на тази формула, биохимичните показатели на кожата и са се преобърнали, и тя е започнала да изглежда с около две десетилетия по-млада.

Тоест, кожата на Клер която тогава е била на 57г, след експерименталното прилагане на откритието, се представя, както на жена на около 34-годишна възраст.

На пръв поглед, тези резултати може и да звучат прибързано оптимистично.

Тук обаче се намесват доказателствата за ефективността на едно новото откритие за влиянието на наколко тайни кзометични съставки, които буквално съживяват и подмладяват кожните клетките на епидермиса и дермата (двата най-горни пласта на кожата) за удивително кратко време.

След толкова много труд и експерименти, Клер най-после бе намерила начин да се справи с бръчките и да спре и дори обърне процеса на остаряване.

Аз имах привилегията да се запозная със Д-р Клер Л‘евранс на една козметична конференция във Мадрид, Испания през 2003г .

Клер Л’евранс във офиса си във Л’евранс Козметикс във Париж През Юни 2020г

Аз бях поканена там за да напиша статия за едно модно списание. Никога няма да забравя момента в който тя влезе в залата.

Когато водещият я покани в аудиторията, всички ние си мислехме че тя беше жена на видима възраст, около 35.

Но всички ахнахме, когато тя извади личните си документи и показа датата си на раждане пред погледите на смаяните репортери.

Оказа се, че Клер бе родена през 1946-та година и всъщност по това време тя беше на 57 години…